Aşk, Para, Sağlık?
Cevabı burada!

0888 228 77 00

4 TL/dk. 18 yaş üstü


 
 
 
0888 228 77 00
4 TL/dk. 18 yaş üstü

ŞU AN ÇEVRİMDIŞI
 
 

Canan

Yorumlar

Merhaba :
Canan hanım burada ben burada bundan sonra.... Tek kelime ile mükemmel 👌
01-05-17 20:36:31
Derya :
Ayrıldığım sevgilimle aranızda aşk devam ediyor dedin, inanmadım ama bugun geldi, yine birlikteyiz :) seni ne kadar yordum ve inanmamıştım açıkçası... Ama sen haklı çıktın, dediğiniz gibi olmuş herşey, kelimesi kelimesine aynı şeyleri anlattı bana... Bu kadar şeyi nasıl bildin canan hanım ya???
01-05-17 23:04:32
Ve sim :
Abla çok acil görüşmemiz lazım, hemen hemen... Şimdi beni aradı, ne diyeceğimi Bilemiyorum . lütfen online ol. Dualar işe yarıyor bu arada herkes arasın. Özelikle giden sevgili için
02-05-17 00:53:35
Tuğçe :
Mükemmel, mükemmel.
02-05-17 10:39:18
Türkan :
Aylardır benimle olup beni dinlediniz canan hanım, tüm kararlarımı sizinle aldım, ayrıldığım erkek arkadaşım geri dönecek dediniz inanmadım ama gerçekten döndü, aramaz dedim, arar dediniz aradı. Şimdi birlikteyiz ve çok mutluyuz, ama yine siz ne derseniz ona göre hareket edeceğim... Teşekkürler
02-05-17 12:49:37
Kaan :
Üç aydır düşünüyorum, melek misin deil misin diye canan abla, bir insan bu kadar güzel tarot bakamaz, yok yok, fal deil başka bir şey seninki.
03-05-17 09:42:10
Esra :
Sensiz adım atmıyorum canan abla, bana Işık oldun.
04-05-17 16:34:47
Ebru :
Herşeyi gördü, herşeyi.
05-05-17 12:02:03
Canan :
Yok böyle bir şey.... Kesinlikle arayın görüşün
05-05-17 22:46:49
Mehtap :
Herşeyi söylüyor valla, sadece ismimi verdim, hayatımı okudu.
06-05-17 12:22:47
Melis :
Bir canım vardı birde canan ablam oldu benim yolumu aydınlattın seninde yolun aydınlık olsun canım ablam çok başarılı açılımların var.herkes seninle görüşmeli diyorum seni tanıdığım için çok şanslıyım ben sevgiler melek ablama seni çok seviyorum 👏👏👏👏👏
07-05-17 13:20:21
Nagihan :
Tarot falı konusunda üzerine tanımam canan hanım tam bir uzman.
08-05-17 10:49:14
Mutlu :
Tüm yorumlarınız çıktı. Benim inanmadıklarım bile gerçekleşti. Çok teşekkür ederim ☺
09-05-17 13:09:55
sevgican :
Beni canı yürekten dinleyen yol göstericim canan ablam sayende çok şeyi geride bıraktım öğütlerin altın değerinde yaşam koçum benim
15-06-17 00:28:36
Cemre :
Konuştuğum en iyi falcı diyebilirim.
10-05-17 12:41:38
deniz :
Tarot konusundaki açılımlarınız beklemediğim kadar profosyonel tek kelimeyle muhteşemsiniz canan hanım sizin söylediklerinizi birebir yaşadım ve hep canan hanım söylemişti dedim yüreğinize sağlık iyiki varsınız
17-06-17 11:04:56
okan :
canan ablacım dert ortağım yaşam koçum senin iyileştici enerjin daim olsun tarot açılımların iş hayatımı yoluna koydu her şey için çooook teşekkürler yüreğine sağlık.
16-06-17 21:08:02
Melis :
Bu sitede ve Türkiye de canan hanım üzerine tarotu okuyan bir yorumcu yok. Tüm verdiği tarihler tutuyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.
21-05-17 21:21:29
Nane :
Yaşam Koçum benim, o bir melek!
19-05-17 00:06:00
Hande :
Nokta atışı tüm kelimeler ve verdiği tüm tarihler saatine kadar tuttu. Ne diyeyim ki. Süper 👍
24-05-17 13:59:40
pinar :
Canan ablam benim.kaç aydir sabrinla beni dinlemenle çok iyi bir noktaya geldim.İnşallah kısa zaman içinde dediğin şeylerde olur ki olacağına eminim artık. :))
25-05-17 22:08:05
FATIH :
ARKADAŞLAR ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM CANAN HANIM ÇOK KALİTELİ BİR İNSAN İŞİNİ LAYIKIYLA YAPIYOR SÖYLEDİKLERİ HER ŞEY ÇIKTI TEBRİK EDİYORUM KENDİSİNİ ARTIK HAYATIMIN GELECEĞİNİ CANAN HANIMA DANISACAM BU BİR GERCEK BENİM YOL GÖSTERİCİM CANAN HABIMDIR.
26-05-17 09:58:18
Sibel Türkmen :
Dert ortagım uaşam kocum ıykı tanıdım senı soyledıgın hersey dogru hepsı bırebır luyfen online ol tum gun senı bekldım sabhata dahıl😔
14-06-17 07:26:13
Tanı :
Düşünüyorum da sen olacak derken ben mümkün değil diye iddia ettiğim ne varsa hepsi oldu. Bugün verdiğin tarih bana onun dönüşü ile ilgili ve döndü. Şu an beraberiz senln verdiğin taktikleri uyguladım beni engelleyen eski sevgilim engeli kaldırdı ve şimdi yine senden aldığım taktikle davranıyorum herşey çok yolunda. Hem fal baktırmak, hem yaşam koçum olarak seni seviyorum canan hanım 💕
20-06-17 15:49:46
İffet :
Canan abla bayram öncesi arayacak, görüşeceksiniz demiştin en son bana :) az önce aradı şimdi hazırlanıyorum onunla vakit geçirmek. Rüya gibi. Sen harikasın nasıl bildin bunu pes vallahi.
22-06-17 14:12:10
Yeşim :
Birçok sitede katina aşk falı baktırdım. Senin gibisi yok. Bu kadar mı olur, sen nesin anlamadım ben abla, yüzde seksen doğruluk oranı var dedin, yüzde yüz çıktı. Maşallah sana.
22-06-17 20:10:43
Esra :
Hepsi çok iyi Falcıların ama benim favorim Aslı ve canan.
23-06-17 16:09:02
Kumral :
Son falında çıktı abla, vallahi fala inanmazdım. Sen fikrimi değiştirdin.
23-06-17 19:26:20
Nermin :
Üç ay önce baktı ve ne dediyse yaşadım, hala şoktayım.
26-06-17 21:50:04
Pelin :
Henüz bir cümlesinin çıkmadığını görmedim, sitedeki en iyi yorumcu bence.
27-06-17 12:19:52
Simge :
Ne dediyse çıktı, ne dediyse.... Böyle bir şey yok. Süper
28-06-17 18:36:21
Nerdesin :
Cano oooo nerdesin sana ihtiyacım var.
08-07-17 14:23:39
Nerdesin :
Cano oooo nerdesin sana ihtiyacım var.
08-07-17 14:23:40
Feride :
Fala inanma falsız da kalma felsefesi ile baktırdım ama bu kadar nokta atışı karşısında şok oldum.
21-07-17 21:49:29
Duygu :
Arayacak dediği arıyor valla.... Kaç kişide denedik. Bu konuda tek geçerim.
25-07-17 16:53:54
Sssss :
Abla ne zaman çevrim içi Olcan bı denk gelemedim sana ya meşgul ya da çevrim dışı oluyorsun hangi saatlerde aktifsin :(
08-08-17 16:20:14
www.onlinefalcilar.com :
Sitemize giriş yaptığınızda çevrim içi uzman bildirimi al yazısını görünce evet işaretlerseniz uzman çevrim içi olduğunda size bildirim gelir ve arayıp canlı canlı konuşabilirsiniz. Sevgiyle kalın 💕
08-08-17 17:29:35
Leman :
Senln gibisi yok!!!! ❤️
20-08-17 03:21:44
Serdar :
Gecmisi cok guzel anlatti.Bakalim verdigi tarihlerde dediklerini yasiyacakmiyim.Tesekkurler
23-08-17 17:16:15
Aysun :
Merhaba ben bu siteye ilk defa giriyorum ve bu arada azerbaycandan yaziyorum..Acaba bu yil istedigim seyler hayata gecicekmi,hayatada yoksa boyle istemedigim seyler olucakmi?Mesela okululumla ilgili bu yil beni neler bekliyor?
08-09-17 13:22:43
Aylin :
Canan diyorum başkada birsey demiyorum ❤ Inanın ve güvenin
12-09-17 23:01:32
Sercan :
Abla tam söylediğin tarihte yani bugün tam ümidimi kesmek üzere iken aradı yaaaa ağlıyorum inan şu an. Seni seviyorum 💕
13-09-17 19:16:31
zülal :
Ablacım kafama takılan birşey oldu seni tekrardan arayacakdım fakat hattım kapanmış seninle ilk konuşmaya başladığımızda ben eski sevgilim demişdim sende bana soğumuşsun ondan falan dedin bende sonra durumu farklı şekilde sordum aslında sormak istedğimi sordum ben sana konuşduk sonra soğumuşsun demişdiniz onu neden dediniz dedim sende bana ben onu genel ilişki açılımı için yeni ilişki için söyledim falan dedin ya ben o kısmı anlayamadım abla ya kafamo çok kurcaladı yeni bir ilişki yokki o soğuma kısmını anlayamadım bi soğumadımda ondan onu ne anlamda söylemişdin benim kafamı çok kurcaladı o onu neden dedin acaba yeni birindende etkilenmedim orda bi konu karışıklığı oldu ona bi açıklık getirebilirmisin mailimden yada burdan yazarsan çok sevinirim çünkü kafamı çok kurcaladı sonra bana döneceğini konuştuk sonra başda neden öyle demişdin diyince bana yeni için söyledim genel açılım falan dedin ama ben orayı anlayamadımkafam karışdı yani başda beden öyle çıkdı kartlarda yardımcı olurmusun ablacım kafam karışdı
14-09-17 23:22:26
:
Selam.nece baxirsiniz fala?
15-09-17 23:07:24
derya :
Yeni baktırdım memnun kalmadım derikleri tutmadı sonuçta para veriyoruz bakırıyoruz enerji tutmadı herhalde 😞
21-09-17 01:40:16
canan :
sevgili zülalcim kafanın karışması normal en başta açılım yapmadan soruları doğru sormamız gerekiyor ben en başında yeni bir ilişkin olacak mı diye algıladım sorunu onun için genel açılım yaptım daha sonra unutamadığın eski aşkına dönünce konu iş karıştı sana da telefonda dediğim gibi eğer özellikle bir kişi için açıcaksak kişiye özel ilişki açılımı yapalım o zaman dedim ve kartları toplayıp baştan kişiye özel açılım yaptım sen birinci açılımı dikkate alma ikinci açılımda dediklerime bak kişiye özel olan oydu sevgiyle kal
18-09-17 20:38:39
mesut :
Canan hanım yıllardır tarot falı baktırmama rağmen sizin baktığınız tarot'ta gördükleriniz neredeyse birerbir çıktı. Bundan sonra önemli tüm olaylarımda size danışmadan hareket etmeyeceğim. Duru görünüz ile doğru kararlar almamda yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Baktığınız bir tarot değil bence, siz bundan sonra benim yaşam koçumsunuz. tekrar tekrar teşekkür ederim.
18-09-17 22:00:44
Zülal :
Ablacım doğum günü mesajı attım fakat cevap vermedi hatta görmedi bile sanırım okumadan sildi gerçekden bana olan duygularının arrık olmadığını düşğnmeye başladım moralim çok kötü kotam dolmuş arayamıyorum bana yardımcı olurmusun gerçekden bana olan duyguları bitmiş mi o kızı mı seviyor artık aklıma öyle şeyler geliyo e öyle hissetmeye başladım öyle hissettikçede dmekki onu seviyo ki ben böyle hissediyorum diye düşünüyorum artık hislerim gerçekmi sence :(
22-09-17 16:46:00
canan :
sevgili zülalcim sana yardımcı olabilmem için burdan yazışmamız mümkün değil çünkü bu platform sadece şikayet yada memnuniyetlerin dile getirildiği yer ancak kotan dolduğunda diğer bizi arıyan danışanlarımız gibi Müşteri hizmetleri : 0553 731 19 94 den dakika satın alabilir ve benimle o şekilde görüşebilirsin bu platformdan tarot yorumu yapılması kesinlikle yasak sevgiyle kal
23-09-17 09:45:35
Özge :
Bu kadar yorumlar varda ücreti ne kadar
11-10-17 01:14:00
Aybanu :
canan abla varlığın yaşamıma güç verdi iyi düşüncelerin iyi netice getirdi sen biliyorsun ne kadar zor şeylerden geçtik beraber seni seviyorum iyi ki tanıdım seni yaşam koçum benim
06-10-17 19:03:16
Onlinefalcilar.com :
Özge hanım merhaba, sitemizi incelediniz mi bilmiyorum ama anasayfada ücret yazıyor ve hizmet numaramız olan 08882287700 aradığınız vakit, ücretli görüşmeye geçmeden önce iki kez anons edildiği şekilde dakika başına 4 TL dir telefon faturanıza yansır ya da kontörlü ise bakiyenizden düşer.
11-10-17 19:39:32
Ayfer :
Ben bu kadar kibar ilgili dolu dolu yorumcu görmedim.ikinci arayısım ne pembe tablo çiziyor ne de laf karmaşası.O kadar sade anlaşılır uslubu var ki .Hele Ses tonu o kadar huzur veriyor ki ruhen cökmüş olmama ragmen tebessümüm oluyor.HER yönüyle mükemmel yorumcu ne yazsam eksik kalacak yegane insanlardan her şey için tekrar teşekkürler
19-10-17 00:36:53
Burcu :
Neredeyse her gün konusuyorum..öyle tatlı ki..öyle doğru yorumluyor ki herseyı..iyi ki varsın:)
03-11-17 10:33:22
Gizem :
Sisteme gelirmisiniz
05-11-17 16:02:41
Gizwm :
Sistmee ne zaman geliceksiniz
10-11-17 14:27:00
Gizem :
Sizi çevirimiçi bulamıyorum
10-11-17 16:01:09
Gizem :
Çevrimiçi olun
10-11-17 16:29:09
burcin :
sallamasyon yapıyorsunuz giden parama yazık
19-11-17 20:10:05
candan soysal :
sevgili canan hanım sizinle bu gün tanıştık çok yakın arkadaşım sizi önermişti ben inanmamıştım şunu diyebilirimki iyiki önermiş ve iyiki sizi aramışım yaşadığım herşeyi a dan z ye bildiniz ve o insana şifa ve güven veren sesinizle öyle güzel yol gösterdiniz ki en ihtiyacım olduğu nokta da sanki elimi tutup hadi kalk yoluna devam et demiş oldunuz size ne kadar teşekkür etsem azdır bence sadece yaşam koçu değil aynı zamanda yaşam meleğisiniz sizi çok sevdim ve bundan sonra hayatımda ki en önemli insanlardan biri olucaksınız tekrar çok teşekkür ederim sevgiler:))
22-11-17 18:26:27
CÜNEYT :
DEĞERLİ CANAN HANIM 2016 ARALIK AYININ EN SOĞUK GÜNÜNDE SİZİNLE TANIŞTIM İYİ Kİ DE TANIŞMIŞIM ARALIK DÖNEMİNDE YENİ BİR İŞE BAŞLADIM. ÇOK MUTLUYDUM. BUNU SİZE ÇOK HEYECANLI BİR ŞEKİLDE ANLATTIM. HAYALİMDEKİ İŞE BAŞLAMIŞTIM. ÖZGÜR KUŞLAR GİBİYDİM. FAKAT SİZ BANA BU İŞYERİNDE FAZLA KALAMAYACAĞIMI BURDA BİR YANIMIN EKSİK OLACAĞINI VE BU İŞTE BAŞARILI OLAMAYACAĞIMI SÖYLEMİŞTİNİZ. 3 VEYA 4 A KADAR BAŞKA İŞE GEÇECEĞİMİ BU İŞYERİNDE DAHA MUTLU OLACAĞIMI SÖYLEDİNİZ. GERÇEKTEN SÖYLEDİKLERİNZİ OCAK 2017 DEN SONRA YAVAŞ YAVAŞ GERÇEKLEŞTİ VE BEN İŞYERİNDE BAŞARILI OLAMADIM. ŞİMDİ BUNLARI DÜŞÜNDÜKÇE SİZİ NE KADAR ÇOK HAK VERDİM İYİKİ SİZİ TANIMIŞIM İYİKİ BENİM HAYATIMDA VARSINIZ BUNDAN SONRA YAŞADIKLARIMI SİZDEN ALDIĞIM BİLGİLERİ DE VE YAŞADIKLARIMI BURA SAYFANIZA YAZACAĞIM. ŞİMDİLİK KENDİNİZE İYİ BAKIN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN SEVGİ VE SAYGIYLA KALIN
27-11-17 21:40:28
Burcu :
Canan abla aksam 7 gibi cevirimici olabilir misin?
29-11-17 14:40:08
Deniz isik :
Canan hanim bi turlu size ulasamiorum hep mesgulsunuz online olur musunuz
29-11-17 15:35:49
ebru :
Canan Ablaaaa nerdesin seninle konusmamiz lazim online degilsin kac gündür
29-11-17 21:23:46
:
Canan hanımı o kadar sacma kuruntularimla ariyorum ki hep bir anaç yaklaşımla ruhumu sariyor.Onun fikirleri benim icin cok degerli .Okadar farklı enerjiye sahipki her ne yasanılırsa pozitif olmak zorunda bırakıyor bizleri:)iyiki var
30-11-17 11:42:06
CÜNEYT :
CANAN HANIM ŞU ANDA İFADELERİME NASIL BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ BUGÜN EŞİMİN TAYİN İŞİ İLE İLGİLİ YÜKSEK MEVKİİ DEN GÖRÜŞTÜĞÜ KİŞİ DEN HABER GELDİ 2018 YILI KADROLARI OCAK AYINDA AÇIKLANACAKMIŞ VE ŞUBAT YAI İÇERSİNDE BU İŞİ ÇÖZECEKMİŞ BİR DE ANNEM BUGÜN YÜKSEK MEVKİİ DE OLAN BİRR YETKİLİ İLE DE GÖRÜŞMÜŞ SÖYLEDİKLERİNİZ GÜN AY OLARAK ÇIKTI NE SÖYLEYE BİLİRİM Kİ ALLAHIMA BİN ŞÜKÜRLER OLSUN BİR DE BUGÜN ÜZÜ BİR HABER ALDIM BUNU DA DAHA ÖNCE SİZE SORMUŞTUM ÇOK SEVDİĞİM İKİ ARKADAŞIMLA İLGİLİ NE YAZIK Kİ SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ BERABER GÖREMİYORUM DEMİŞTİNİZ VE İKİ ARKADAŞIM BUGÜN İTİBARİYLE BOŞANMA İŞLEMLERİ İÇİN AVUKATLA GÖRÜŞMÜŞLER ÇOK ÜZÜLDÜM. ONLAR İÇİN NE HAYIRLI İSE ALLAH ONLARA ONU NASİP ETSİN HALA BEN VE EŞİM ŞOKTAYIZ. YORUMLARINIZ İÇİN VE BİZE OLAN DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. ALLAH TA SİZİ MUTLU ETSİN
04-12-17 20:14:47
Gül :
Canan hanımcımmmm, nerdesiniz, hiç yakalayamıyırum sizi. Sevgilerimle
06-12-17 10:16:12
murat :
canan abla merak la bekliorum kesin arar dediniz umutsuzum asiri dedim ama iliskinin henuz bitmemis demistiniz aramadi bu hafta da aramazsa zaten aramaz ben beklemiordum gerci aramasini ararsa tekrar yorum yapicam
06-12-17 22:36:29
murat :
gerci 2 haftaya demistiniz bana yinede imkansiz gelio bukadar soguk luktan sonra da siz yinede o sizi aricak hesaplasacaksiniz demistiniz
06-12-17 22:54:44
murat :
dunki konusmamizdan sonra artik arasada acmicam kesin karar verdim arasada onemi yok hayatimdan silmem en guzeli oldugunu anladim hayirli gozuken bu her donusunde yikimmolu uo bu karari alip uzak durmak en guzeli denenmisi denemek olmuo sizin falin tersini uygulucam 😀tekrar gorusmucem uzak durucam hersey icin tsk ederim canan abla
08-12-17 12:05:57
gülay :
Canan hanım ne zaman görüşebiliriz?
09-12-17 13:03:47
CANAN :
Sevgili dostlar biliyorum bir kaç zamndır sisteme düzenli giremedim ancak sağlık problemleri yaşııyorum inşallah bir kaç gün içinde düzelicem ve yanınızda olmaya devam edicem sevgiyle kalın.
10-12-17 02:02:33
CANAN :
Sevgili murat seninle abla kardeş gibi her şeyi dertleştik böyle bir karar alman beni çok mutlu etti senin için en doğrusu bu hakkında hayırlısı olsun unutma sen değil karşındakinin olgunlaşması lazım oda zor gözüküyor daha güzel günlerin olacak ben her zaman yanında destek olucam sevgiyle kal.
10-12-17 07:26:56
Yorumunuz
 
 
 
 
 


© Bu web sayfasının ve kullanılan sistemin tüm hakları saklıdır.