Aşk, Para, Sağlık?
Cevabı burada!

0888 228 77 00

4 TL/dk. 18 yaş üstü


 
 
 
0888 228 77 00
4 TL/dk. 18 yaş üstü

 
 

Beyza

Yorumlar

Ayşe :
Beyza hanımın üstün durugörü özelliğine hayran kalmamak mümkün değil. Kendisi hayatımla alakalı her detayı bilmekle kalmayıp, tek tek isim vererek beni ciddi anlamda şaşırttı. Görüşmenizi mutlaka tavsiye ederim
22-08-17 14:41:42
Cansu kardan :
Su an acayip mutluyum ve normalde güvenmem yani böyle internet işlerine hiç ümidim yoktu ama şok içerisindeyim sen nasıl birseysin Beyza yani ne dusunuyorsam ağzından aldin Deneyin arkadaşlar korkmayın kandirmiyorlar insanı 😄
22-08-17 14:53:26
:
Beyza hanım,şok ettiniz.Asla olmaz diye tahmin ettiğim şeyleri olacak dediniz ve oldu.Çok mutlu oldum ☺️İsimleri nasıl bilebilirsiniz.Çok şaşırttınız beni.Sizi yakalamak çok zor 😉Çookk teşekkür ederiimm...
26-08-17 13:02:38
Sevil :
Harika gercekten biliyor super
26-08-17 13:00:57
Sezen :
Beyza hanım,gerçekten nasıl birisiniz siz☺️İsinleri ve yerleri nasıl bilebilirsinizki...Asla olmax dediğim şeyleri olacak dediniz ve oldu ve ben çookk mutlu oldumm 😌Sizi yakalamak zor ama 😉 Müthişsiniz tebrik ve teşekkürler 🙏🙏
26-08-17 13:08:34
seda :
çok çok çok memnun kaldımmmm ciddi iyi bir falcı herkesi beğenmem ama biliyor bu kadın yani ve enerjisi çok iyi benimkini de yükseltti valla :)
26-08-17 15:59:46
Cime :
Çok memnun kaldım
29-08-17 20:26:19
Esra :
Çok mütavazi bir insansınız çok memnun kaldım.Hislerinizin çok kuvvetli herkese tavsiye ederim inşallah her şey daha da güzel sevgiyle kalın beyza hanım..
30-08-17 08:42:47
Ada :
İnternet üzerinden fal mı olurmuş derdim;arkadaşımın tavsiyesiyle bir deneyeyim dedim.İyi ki aramışım!Beyza Hanım isim isim,hayatımda olanları anlattı,olacaklara dair de nokta atışlar yaptı.Birkaçı şimdiden çıktı bile.Hiç düşünmeden arayın derim.Pişman olmayacaksınız ama benim gibi müdavimi olabilirsiniz😀
06-09-17 20:44:42
Dila :
Inanilmazdi gercekten su an elim ayagim titriyor resmen. Kimseye soylemedigim seyleri bildi ve tek tek herkesin ismini vererek bir cok olayi aydinlatti. Artik her hafta arayip kendisinden olacak olaylarla ilgili yorum aliyorum :) Cok da tatli bir bayan. Cok memnun kaldim. Tesekkurler Beyza Hanim..
06-09-17 22:13:42
sinan :
Beyza hanım la konuştukça sesindeki samimiyet ve nezaket bana güven verdi. Gerçekçi yaklaşıyor konulara ve bu da inandırıcılığını arttırıyor ve rahatlatıyor-doğruya doğru eğriye eğri-. Gerçekçilikten yana arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
15-09-17 18:02:27
aysel :
salamlar men azeriyem beyza xanimla danismaq isteyirem nomre yanlisdir deyir
17-09-17 22:23:58
Buse :
Su falına nasıl baktırabiliriz ? Bilgi alabilir miyim..
22-09-17 15:00:26
serqan :
tarot falına baktırdım daha önce yaşadıklarımı harfiyen anlattı ve gelecekle ilgili de çok güzel bilgiler verdi teşekkürler
25-09-17 16:46:50
Sevinç Kahraman :
Beyza hanımla az önce tarott kartlarında buluştuk çok güzel bir sohpet ve bakımdı teşekkür ediyorum tavsiye ediyorum kesinlikle ama su falındada buluşucaz inşaallah sizinle , tekrar teşekkür ediyorum ve öpüyorum sizi😘😘😘
28-09-17 17:31:43
Selin :
Süperdi isim ve olayın nasıl olduğunu bildirdi şaşırttı beni.inşallah geleceğe yönelik dediklerimizde yaşarım Tşk ederim Beyza hanım
30-09-17 17:26:45
Bayram :
Allah senden razi olsun ablacığım söylediklerinle mutlu oldum kesinlikle konusmalisiniz
24-10-17 17:16:22
esra :
Herşey söylediğin gibi olur inşallah yine çok güzeldi teşekkür ederim Beyza hanım
02-11-17 10:32:34
Bbklnbvvv :
Beyzayı hem gece hem gündüz aradım ilgisinde hicbir fark göremedim hep özenli hep pür dikkat beni dinlerken buldum .o kadar kibar o kadar anlayışlı ki ben asırı sevdim bana göre her insan fala bakabilir atar tutar cinsinden ya da gercekten bilir hisseder ve bakar ama beyza gibi kalbe dokunmak maharet ister .hersey icin tekrar tesekkur ederim .ayfer
24-11-17 00:20:41
Ayfer :
Beyza her seferinde brni o kadar guzel karsiliyorki sanki her aradigimda ilkkez ariyorum hissi o kadar özenli davraniyor bastan savma baktigina raslamadım.Hislerimi ona rahatca dokebiliyorum o bana gercekleri soylediginde ve ben israrla o gerceklere inanmak istemedigimde bile bana sabrediyor:) beyza sen her yonuyle mukemmel bir insansin biliyorum suan gulmek icin hicbir sebebim yok zorlu gunler yasiyorum ama sen bana ısık oluyorsun ya bu bile bana iyi geliyor
04-12-17 14:36:30
Www.onlinefalcilar.com :
Leyla hanım merhaba, 05537311994 arayarak bize ulaşın lütfen, yaşadığınız tecrübeyi bizimle paylaşır iseniz telafi etmek isteriz...
09-12-17 00:44:24
Leyla :
Yolda yürüyor kartlarda bunu görüyorum diyor resmen dışardaydı ayıp ya insanların paraları güvenleri YÖK sayıyorsunuz bir de tavsiyenüzerine aramıştım yazık çok yazık
08-12-17 18:58:52
BEYZA :
Leyla hanım merhaba "yolda yürüyor kartlarda bunu görüyorum diyor" ifadenize istinaden cevap verme gereği duydum.Böyle birşeyin olması mümkün değil,bizim işimiz yolda yürüyerek yapılacak bir iş değil..Kaldıki tavsiye üzerine aramışsınız demekki tavsiye eden kişi memnun kalmışki size söylemiş..Enerji ile yapıyorum ben bu işi başka bir işle uğraşırken yapılacak bir iş değil.. Bu yorumunuz beni epey şaşırttı:) sevgiyle kalın..
11-12-17 10:52:51
Ayfer :
Beyza seni yakalayamadim aksam olursan umarim yakalarim bu odun hicbiseyden anlamio:(
11-12-17 13:23:26
murat :
bence kisa oz nokta atisi yapio ben ilk aradigimda sok olmustum bana ayrildigin kisi aricak demisti dalga gecmistim 1 ay sonra aradi sonra tekrar ayrildik tekrar aradim bana yine seni aricak dedi sok oldum ve yine aradi simdi tekrar aradim tekrar yine ayrildik yine aricak dedi 2 seferdir bilio ama herseferinde uyario birlesme die sen bilirsin dio dedigi gibide cikio uzer demisti 3 yi bilirmi tekrar aricak dedi yuh dedim ama bilmiom ama dedikleri cikio bence aricak dedigi ario 3 seferide bilirse tekrar yazarim durugoru ozelligi iyi
12-12-17 16:39:51
Yorumunuz
 
 
 
 
 


© Bu web sayfasının ve kullanılan sistemin tüm hakları saklıdır.