Aşk, Para, Sağlık?
Cevabı burada!

0888 228 77 00

4 TL/dk. 18 yaş üstü


 
 
 
0888 228 77 00
4 TL/dk. 18 yaş üstü

 
 

Birgül

Yorumlar

Merve :
Süper yorumlar bence sitenin en uzman yorumcusu. Yine arayacağım çok memnun kaldım. Teşekkürler.
09-02-18 11:07:59
Ayse :
Böyle saçma sapan yorum yapan birini daha görmedim bu sitede aramanızı tavsiye etmem giden paranıza yazık
09-02-18 19:42:27
Sibel :
Haksızlık yapmayın lütfen. Fal enerji işi belki ama, ben çok memnunum kendisinden. Geçmişimi değil, geleceğimi okudu... Harika bence.
10-02-18 20:09:31
derya :
Birgül Hanım size çok teşekkür ediyorum bana ne soylediyseniz hepsi tuttu. Sohbetiniz çok güzel ve enerji dolu. Sadece Fal baktırmak için değil sadece sohbet için sizi tekrar aricam gösterdiğiniz Yol verdiğiniz tavsiyeler mükkemel. Tek Kelime ile Harikasınız.Teşekürler.
10-02-18 20:27:12
Sevim :
ilk kez görüştük ama daha ben anlatmadan o bana anlattı herşeyi.. çok güzel olanı oldugu gibi aktaran bir bayan.Anlattıkları cok mantıklıydı ve sorularıma kırmadan çok güzel cevaplar verdi..ben çok memnun kaldım..çok tesekkür ederimmm...SÜPERSIN 😘😘
11-02-18 10:37:15
Adsiz :
Beğenmedim 😔
11-02-18 19:56:15
Özlem :
Ben olmaz demiştim, sen arayacak demiştin... Sanmıyorum demiştim, hatta inanmadım fal değil mi falan dedim çok umutsuz bir durumdu ama sen kazandın. Aradı 😁 aslında ben kazandım! Teşekkür ederim. Harikasın sürekli görüşeceğiz.
12-02-18 20:01:59
Berin :
Evet enerji işi kesinlikle benim enerjimde tutmadı üzgünüm 😔
18-02-18 16:34:53
Buse :
Sie ist einfach klasse.super Beraterin.ich werde sie immer wieder anrufen.sie ist die beste und energie voll. ICH LIEBE DICH BIRGÙL.
18-02-18 20:54:07
Aysel :
Canìm mùkkemelsin.yaptigin açılıma bayìldim.sohbetin cok gùzel,enerjin gòsterdiģin sabir tek kelime ile harika.tekrar aricam.seviliyorsun.
18-02-18 20:58:00
Ferhat :
Birgül hanim güzel sohbetiniz gösterdiğiniz sabırdan dolayı teşekürlerimi sunar başarılarınızın daimi olmasi dileği ile.
22-02-18 14:36:17
Yorumunuz
 
 
 
 
 


© Bu web sayfasının ve kullanılan sistemin tüm hakları saklıdır.