Aşk, Para, Sağlık?
Cevabı burada!

0888 228 77 00

4 TL/dk. 18 yaş üstü


 
 
 
0888 228 77 00
4 TL/dk. 18 yaş üstü

ŞU AN ÇEVRİMDIŞI
 
 

Aref

Yorumlar

gamze :
aref bey çok doğru yorumlar yapıyor ben kendisiyle yaptigim gorusmeden memnun kaldım aramak isteyenler gönül rahatlığıyla arayabilir
06-06-18 17:10:26
Gülsah :
Karsilamasi konusmasi konuyu uzatmadan kendiliginden soylemesi superdi cok saolun
06-06-18 17:38:35
Deniz :
Aref bey gerçekten doğru ve İsabetli yorum yaptı hiç alakasız bir konu yorumu yapmadı yorumu net ve açıklayıcı.Basta soru dahi sormadan yorumunu yaptı çok iyiydi.Enerjisi 👍 süper.Zaman kaybı değil arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim.🙏
10-06-18 16:26:24
Ayfer :
Denemeye değer bir yorumcu daha kazanmış site .Beyfendiliği sesine yansıyan kibar ilgili yorumcu ben cok begendim laf kalabaligindan uzak muazzam yorumdu.Dikkatle dinleyip net cevaplar verdi sorularima fal bu çikarmi bilmem ama sesi iyi geldi yuregine saglik kardeşim hosgeldin
10-06-18 19:42:29
Pınar E :
Çok guzel ve detaylı anlatıyor çok başarılı buldum
11-06-18 11:05:50
Ayfer :
Sana kac yorum yazdim ama cikmadi ekrana belki bu cikar efendi laf kalabaligindan uzak dogru yorum istiyen ben olsam denerdim.ben falin enerji isi olduna inanmiyorum emek veren var aref gibi hisseden birde sirf para icin sallayan .tesekkurler aref.
12-06-18 08:51:02
Eda :
Çok memnun kaldım.öngörüleri çok iyi.kesinlikle tavsiye ederim.
16-06-18 19:59:02
Nnnntn :
Walla ben derim ki kimseyle vakit kaybetmeyin çok kişi denedim olmadı direk Aref beyle görüşün ama her sorununuzu çok açık bir şekilde anlatın beni hiç oyalamadi lafı dolandirmadi üzülürüm diye bana yalan söylemedi konuşurken bunu zaten hissediyor insan umudumu kestiğim bir konuda kendisi sayesinde yeniden içime bir huzur doldu çok teşekkür ederim iyi ki gelmişsin iz Aref bey KESİNLİKLE ARAYİN eminim memnun kalacaksınız sesinde huzur var Aref 😘😘😘😘
18-06-18 19:14:27
Esra :
Tek kelimeyle süperdi (: gelecekte kötü birşey bile çıksa bu ses tonuna hiç birseye üzülmem
18-06-18 21:01:39
Yorumunuz
 
 
 
 
 


© Bu web sayfasının ve kullanılan sistemin tüm hakları saklıdır.