Sayı Falı

14.10.2017

Sayı Falı

Sayıların bilimi sadece matematik değildir, sayılar numeroloji olarak adlandırılan sisteme de aittir. Sayıların varlığından itibaren her sayının bir anlama denk geldiğine inanılmaktadır. Dini inançlar doğrultusunda ebcet hesabı kullanılarak uygulanan bu yorumlama da bir fal çeşididir. Hesaplamalar sonucunda elde edilen rakamlar sizi sınıflandırır ve kişiliğiniz hakkında analizler yapılmasını sağlar. Bir insanı tanımak ya da hayatınıza yön vermek için sayılardan yani sayı falından faydalanabilirsiniz. Çoğu kişi numeroloji bilimini ideal edinmiştir ve sayıların gösterdiği yol sayesinde hayatına yön vermektedir. Uğur getiren bazı özel sayılar üzerinde durarak hayatının bazı yönlerini bununla şekillendirir, bazen de uğursuz sayılar sayesinde tehlikeden uzak durabilir. Sayılar birçok konuda size yardımcı olur. Bir eve taşınacaksanız bu evin numarasını sayı falı ile belirleyip huzurlu olacağınız bir ev seçebilirsiniz. Sayı falında doğum yılınızın size getirdikleri ile bilgi sahibi olabilmektesiniz. Doğum yılındaki tüm rakamlar tek tek toplanır ve çıkan sayı iki basamaklı ise oda toplanır, çıkan sayı tek basamaklıya düşürülene kadar bu işlem yapılır. Çıkan sayı sizi temsil etmektedir. Sayıların anlamları şu şekildedir;
  • Tutkulu ve Yaratıcı: Sosyal hayatı ve insanlarla iletişiminin kuvvetli olduğu anlamındadır. Yaratıcılığınız, özgüveniniz ve girişkenliğiniz sayesinde başarılısınız. Prensip sahibi ve sadakatlisiniz.
  • Duygusal ve Huzur Arayan: Duygusallığınız sizi aşırı duyarlı yapıyor. Eleştirilere daha açık olmalısınız. Sizde huzur demek aile demek.
  • Baştan Çıkarıcı ve Medyatik: Eğlenceli ve hareketli bir hayat size uygun. Monotonluk size hiç uygun değiş. Kolay iletişim kurabilen birisiniz.
  • Sabırlı ve Çalışkan: Sorumluluk sahibisiniz. Çalışkanlık sizi başarılı yapıyor. Duygusal yaşantınızda ciddi ve evliliğe hazır birisiniz.
  • Cesur ve Bağımsız: Tecrübeleriniz size yardımcı oluyor. Baskı ve zorlama sizi bunaltıyor. Cesaretiniz sizi başarılı yapıyor. Ciddi ilişkiler size uygun.
  • Güvenilir ve Romantik: Çevrenizde sevilen birisiniz. İyi niyetlisiniz. Aşkı üst düzey yaşıyorsunuz.
  • Tutkulu ve Bağımsız: Ancak sizin kadar tutkulu biri ile anlaşabilirsiniz.
  • Disiplinli ve Cüretkâr: Ayağını yere sağlam basan ve güven isteyen birisiniz.
  • Duygusal: hoşunuza gitmeyen durumlara hemen tepki veriyorsunuz.