Aşk, Para, Sağlık?
Cevabı burada!

0888 228 77 00

4 TL/dk. 18 yaş üstü


 
 
 
0888 228 77 00
4 TL/dk. 18 yaş üstü

ŞU AN ÇEVRİMDIŞI
 
 

Çınar

Yorumlar

Melis :
Evimdeki eşyalara kadar tarif etti, gerisini hiç söylemiyorum. Ayrıca verdiği dualar işe yarıyor
02-05-17 10:48:09
Aşkın :
Eşimle aramızdaki soğukluk verdiğiniz dualar ile son bulmaya başladı. Bu kadarını beklemiyordum açıkçası sürekli olarak görüşeceğiz
02-05-17 12:52:03
Ayca :
Gercekten cok guzel bir konusma ve karsilama cok sicak kanli ve arri bakti fallar da inannamayacak siniz ya ben tanidim memnun kaldim tavsiye ederim
03-05-17 00:40:48
Ceren :
Ya allah razi olsun vermis oldugu dualar gercekten ise yaradi ve pisman olnadim denemebizi tavsiye ederim iyi tanismisim
03-05-17 00:43:30
Çiğdem :
Özel seans alıyorm, çok yol aldık, benim telefonuma cevap vermeyen eski sevgilim dualar sayesinde beni arıyor ve ben dediğiniz gibi yanıt vermiyorum, böyle bir şey olacağını rüyamda görsem inanmazdım. Teşekkürler 😊
04-05-17 15:26:58
Şeyma :
Gerçekten çok memnun kaldım.
05-05-17 22:47:54
Yağmur :
Muhteşem?! ❤️
06-05-17 12:33:20
Tenzile :
Böyle bir site ve böyle süper yorumcular hiçbir yerde yok. Teşekkür ederim.
06-05-17 19:35:51
Mehtap :
Bende yesim hanima katilmiyorum istiharesi cok guclu sanirim yesim hanim niyetsiz yada ciddiyetsiz baktirdi sanirsam cunku cinar bey fal bakar ken karsisindaki kisinin icsel duygularini niyetini hissediyo ve guzel yorumluyo illaki bi kac soru soruyo haliyle sorcak nasil hitap edicek ben yesim hanim gibi insanlari anlamiyorum kesin bi kac kisiye daha baktirmistir inlarada aynisi soylemistir fal baktirmadan yada faldan anlamiyosunuz niye baktiriyosunuz inanin benim 🖒🖒🖒favarim cinar bey agzina yuregine saglik guzel yorumlari icin
23-05-17 18:52:16
Maide :
Bayıldım gerçekten. Kişiye özel açılımlar konusunda süper 👍
08-05-17 17:58:30
Hande :
Güne senlnle başlayan biri oldum ve böylece kararlarımı daha sağlıklı alıyorum bir ay içinde terfi aldım duaların sayesinde. Teşekkürler
09-05-17 14:34:30
Yasemin :
Altı aydır ayrı olduğum eşim beni yaptığımız çalışma sonucu aramaya başladı, cevap verme dedin vermedim ama şimdi ne yapacağım? Online ol lütfen. Seni seviyorum 💕 iyi ki varsın
11-05-17 13:21:40
Uyan :
Canımdan geçerim senden vazgeçmem Çınar... Favori yorumcum benim.
12-05-17 22:12:42
Ahmet :
Bende fala inanmazdim ama bi aklima esti ve ozlem hanimin yorumlarini ve tavsiyesini dinleyerek aradim ve baktirdim gercekten inanilmaz di cok ama cok sasirdim hepsi birbirinden guzel uzmanlar la tanistim ama benim favorim ve tavsiye edicem uzman CINAR bey oyle guzel yorum oyle bi guzel hisle bakiyo inanamadim bence denemelisiniz ve deneyin sizde inanamayacaksiniz
14-05-17 02:25:52
Melis :
Gercekten online falcilar.com cok guzel bi site butun uzmanlar birer harika ve hepsi de gercekten isinin ehli ama benim favorim cinar bey hocam verdiginiz dualar ise yaradi once rabbim sinrada sizin sayenizde bcok tesekurlerr
14-05-17 02:30:18
Dua :
Yeşim hanıma katılmıyorum 👎 bence altıncı hissi mükemmel,ben hiçbir şey söylemeden birçok konuyu anlattı, tabi herkesin enerjisi farklı bende Özlem hanımı beğenmedim mesela.
21-05-17 19:39:44
Özlem :
Sankş yanında biri sufle veriyor o da söylüyor size, şaşkınlık içinde kaldım. Gelecekle ilgili söylediklerini de bekliyorm, bir arkadaşıma daha baktı ve iki hafta sonra verdiği tarihte aynen anlattığı gibi yaşadı arkadaşım olayı, benimkine daha zaman var ama inanıyorum ki olacak.
27-05-17 11:53:35
Nimet :
Gerçekten benimde ayrı olduğum kişi yi bana tekrar donderdi ve aramizin düzelmesi için verdiği dua yi yaptım ve eskisinden daha iyi önce rabbimin izniyle sonrA ÇINAR beyin sayesinde ve yemin ederim ben evde otururken bana eşyalarımı ve evimi tarif etti tüylerim diken diken oldu ve ne söylediyse çıkıyor ve kesinlikle kötü amaçlı hiç birşey..buyu...vebenzeri şeyler yapmıyor aksine büyü var ise onu kaldırıyor çok ama çok teşekkürler ÇINAR bey önce rabbimin sayesinde sonra sizin vesilenizle hayatım düzene girdi çok teşekkürler allah razı olsun sizden hayırlı çalışmalar
21-06-17 03:54:26
Gonca :
Beni engelleyen kötü davranan sevgilim bir haftada tabir yerinde ise k..pek oldu sayesinde :) seni seviyorum Çınar... Büyüden korkarım ama seninki sadece dua ve bu nedenle içim çok rahat. Ayrıca o an ne yaptığını bile söylüyor, Telepati ve Durugörü sayesinde süper vallahi.
20-06-17 21:00:51
Peri :
Çınaaaar hemen görüşmemiz lazım, hepsi oldu söylediklerinizin şimdi nolacak, hemen konuşmamız lazım.
26-06-17 23:22:37
Gulcan :
Merhaba lar ben gülcan ay ben böyle bir insan görmedim allah binlerce kez razı olsun ilk aradığımda evime oturduğum kanepeye kadar söyledi ve tüylerim diken diken oldu yapılan muskayi bul du ve bozdu çok şükür ve vermiş olduğunuz dualar önce rabbimin izniyle sonrA sizin sayenizde eşimle barış tüm allah sizden bin kere razı olsun harikasiniz
02-07-17 10:36:16
Adem :
Çok farklı... Anlatılmaz yaşanır. Mutlaka deneyin
05-07-17 21:27:39
Hamiyet :
Mutabakat ben hamiyet çınar cim seni tanıdığıma okadar mutluyumki rabbim çıkardı seni karşıma dedigin gibi oldu sevgilim döndü ve çok mutluyuz allah razı olsun
08-07-17 13:11:13
Seda :
Çınar dan başkasını tanımam bu sitede.
08-07-17 14:21:54
FFFF :
Merhaba Çınar Bey, Sizi arıyamadım buay ki limitim dolmuş :) Randevuda alamadım, herhangi bir arama yok şuan için yine birilerini eklemiş internetine :) Yani salak değil bu arkadaş , hayırlısını diliyorum artık kafası bende olan adam zaten ararda sorarda dediğim gibi o korktu benden ve cesaret edebileceğini sanmıyorum. Artık vazgeçtim. Size çok teşekkür ederim. Dualarınız içinde allah razı olsun. Sevgiler.
22-07-17 21:36:55
Cinar :
Merhaba FFFF durumunu anlıyorum ama ben dua işlemlerinde hemen pes etmeyin umudu bizi yiğitirmeyin diye başta sizlere bilgi veriyorum kolay değil tabi yaşananlar ama ben hep sabır ve zaman la rabbim nasip kısmet ettikçe allah'ın izniyle birşeyleri basaricaktik ve birçok kişi de başardık saygı duyarım bende teşekkür ederim anlayışımız ve nezaketini için birazcık daha güçlü ve dirayetli olma nizi bekledim ilk şey de pes ettiniz sağlık olsun rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin kendinize iyi bakın allah'a emanet olun
23-07-17 00:16:57
Binnur :
Dua Allâh kapısına varmaktır, Rabbim hayırlı görürse ol der ve olur... Bizim görüşmemizde bana öngörüleri ile yardımcı olan Çınar gerçekten olağanüstü bir yetenek, bunun dışında, verdiği dua ile kapısına gittiğim Rabbim de beni boş çevirmedi, yedi yıl devam eden aşkımız bitmişti, kimse inanamadı ve bir yıl öylece kaldık, dualara başladıktan iki ay sonra beni aradı ve gelip istediler ki ailesi beni istemiyordu, o yüzden ayrılmıştık, gelecek aya nişan yapıyoruz kısmetse... Teşekkürler Çınar önce Allahın sonra senin desteğine oldu.
23-07-17 09:47:06
Selda :
Cinar bey sihir gibisiniz Allah razı olsun kendimi bugün daha iyi hissediyorum 🙏😇
04-08-17 17:41:02
Ceyda :
Cinar bey Duaya ara ver dediğinizde ne demek istediğinizi bugün anladım 😂😂Allah rahatlık versin iyi yüreklı Adam 🙏😇iyiki varsınız ne olursa olsun Allah izin verdikce benden Duanızı esirgemeyin yeter
06-08-17 11:07:50
gulayse :
sizi iyi taniyip aramisim zamana birakslim hersey zaman dedin ve dediginiz giibi zamsna birakip ve caba gosrerdim sizin verdiginiz ayetler esmalar ile kendi bildigim ayrt ve sureleri okudum sizin vesilenizle hep namaza tekrar bSlayip hemde sevdigim insanin bana dondu ve konusuyoruz rabbin birinize bin katsin gercek ten zaman sabir ve ranbbimin iznyle dualarim kabul oldu cinar bry sizin on goru ve tavsiyeleriniz ssyesinde aldigim ve katettigim yollar j anlatamam sukur ben sevdigime huzura kavustum once siz sonra sizin sayenizde cinar bey bundan sonra ne duami ne namazimi nede sizin gibi dost kardes arkadas timsali olan gonlu guzel insani birakiirim cok tesekkurler hayirli huzutlu mutlu gunler dilerim dualarim da sizide unutmuyorum cok sagol mutlilugumu ifade edecek soz bulamiyorum ....
08-08-17 23:52:51
CINAR :
Sevgili danışmanın ilgi ne çok teşekkürler ben her daim burda olmaya çalışıyor um elimden geldiği kadarıyla online falcilar.com sitemize giriş yaptığınızda bir butan zil isareti göreceksiniz oraya üye olmanız yeterli hangi uzmanimiz online olur sa size kısa msj gelecektir android uyumlu telefonlar destekliyor ayfon modeller kabul etmiyor ordan da beni takip edebilirsiniz ilgin ve öz gün yorumların için teşekkürler elim 'den geldiğin ce de online olucam sevgiyle kalın
21-08-17 06:47:57
isimsiz :
basta pek bisey beceremediniz idimde yoktu ni kac uzmsnlada gorustum ama onlsea nazaran sen ongorulerinle dualarin ayetlerin le iyardimci oldun
09-08-17 00:06:54
:
Ama ben size ulasamiyorum yaaa
17-08-17 02:33:09
:
Bu gece neredeyse butun yorumcularla gorustum bir tek siz yoktunuz herkeze sizi sordum kimse baglamadi size ulasmam lazim
17-08-17 02:34:54
:
Neden ulasamiyorim
18-08-17 01:08:35
Kemal :
Hiç fal baktırmak gibi bir fikrim yoktu öylesine muhabbet olsun gırgır olsun diye baktırdım ama şok oldum, benim annem beni bu kadar tanımaz, adam görüyor gibi anlattı. Şok Şok şok!
19-08-17 12:56:24
Sevcan :
Size ne desem az Allah razı olsun iyiki varsınız size güvenim sonsuz biliyorsunuz iyi ki varsiz ❤🙏😇
04-09-17 14:01:09
Ilkay :
Merhabalar ben ikkay yemin ederim ben hic fala inan mazdim bi tavsiye uzerine aradim ve sadece bi iki kelimeden sonra resmen karsimda bu ayna oldu ve beni bana yansti ve olacak ve olabilcekler konusunda hissedip ve soyledikkeri ne sok oldum sizin sayeniz de zaman ve sabri ogrendim iyi ki aramisim allah yukarda sahit her firsatta sizi tavsiye ediyorum gercekten bravo isinin hakkini verenlerdensin ve candan yurekten olmani cok begendim ve seni sadece fal icin degil bir gun cok bunalmistim ve rasgele aradim ve senle karsilastim ogun bana ilac gibi geldiniz fal bahane derlesmek sirdas olmak sahane sizin gibi bir uzman la calistiklari icin online falcilar .com a sitesine de tesekkurler bi iki uzmanlada konustum onlarda isinin ehli ama seni n uzerine kimseyi tanimam bravo rabbim nazarlardan saklasin cinar bey konusma limitim hemen bitiyor senle konusurken zaman da dakikalar cabuk geciyor ben toplam 2 saatlik ozel gorusm e alicam nasil alicam nerden alicam demistiniz ama unuttum bana bilgu verirsen cok sevirim can insan dost insan hayirli bol kazanclar dilerim iyiki tanimisim sizi basarilarin devamini diliyorum beni bilgilendirnenizi bklicem
06-09-17 23:49:04
CINAR :
Merhabalar selin hanim evet yarin 10 dan sonra online olurum kotaniz dolunca musteri hizmetlerinden 15 yada 30 dakikalik ozel gorusme alabilirsin sana bagli tabi isterseniz bende senin icin onceden istahareni hazirlarim daha detayli bakim yapabilirim tercih sizin tabi istahareniz gayet olumlu ilginize tesekkur ederim gorusmek uzere
17-09-17 20:25:15
selin :
Çınarcım selam Aylık kota dolmuş arayamıyorum.yarın paket alıp aramak istiyorum kaçta çevrimiçi olursun yada 10 dan sonra müsait olurmusun? Çok merak ediyorum istiyare sonucunu
17-09-17 11:43:24
demet :
Ben beğenmedim tutarsız
20-09-17 01:25:17
Nazli :
Cinar bey çok hastaydım dökülüyordum sonra sevdigim kisi ile yazışınca iğleşdim kendimi iyi hissediyorum Allah sizden razı olsun her daim yanımda olduğunuz için bu arada tekrar gorusebilcegim icin çok seviniyorum her daim benimle oldugunuzu biliyorum allah razi olsun sizdeb insallah bir an once gorusmekistiyorum kotam dolmus aksamlari kac gibi musaitsiniz ozel gorusmeyi nerden alirim acaba tesekkurler yuregi guzel insan iyi ki sizi tanimisim bu sitede sizin gibi birine rastladigim icin cok mutluyum online falcilar .com sitesine tesekkurler senin gibi bir uzman la calistiklari icin cinarcim sagligin nasil oldu aklimda sende inan bana bilgi aktarabilirsen cok sevinirim allaha emanet olbinlerce tesekkurler🙏😇
20-09-17 21:51:56
Zülal :
Çınar bey dediğiniz ayetel kürsiyi okudum benim gakkımda olumsuz düşüncelerini göster diyerek uyudum ama uyurken hep olumsuz hisler ve düşünceker geldi aklıma namaz kılmadan yaptım gerçi birde çok düşünüyordum acaba beni sevmiyor mu artık diye onun etkisiyle mi yoksa gerçekden öyle olduğu için mi böyle hissettim üzüldüm açıkcası bir rüya görmedim ama uyurken öyle düşünceler geldi ve gözümün önüne o tarz şeyler geldi siz beni sevdiğini söylüyorsunuz ama acaba neden ben böyle hissettim öyle olmasından korktuğum için mi yoksa gerçekden öyle olduğu için mi bu beni biraz üzdü yardımcı olur musunuz ve doğum günü için mesaj attım ama okumadı bile sanırım okumadan sildi :(
22-09-17 16:42:38
CINAR :
Zulal cim ben baktim beni ararmisin konusalim uzulme sadece kendini suan oyle hissediyosun bizim orda musteri hizmetleri numaramiz var ordan benim icin ozel gorusme alabilirsin ve bende senin icin bu konu icin ozel bakim yapicam aramani beklicem cnm ozel bakim yapicam ve ozel gorusme alirsan cnm etkili bir bakim yapicam cnm
23-09-17 00:05:30
CINAR :
Nazli hanim musteri hizmetleri numaralarimizdan ozel gorusme alabilirsiniz oglen 12 den snra cevrim ici oluyorum araya bilirsiniz
23-09-17 00:07:36
Nazlı :
Slm.cinar bey inşallah beni hatırladınız evimde ki bütün detaylari bilmiştiniz. Sürekli oturup düşündüğüm koltugu bilmismistiniz ve bende gülmüştüm . O akşam benden çok enerji aldiginizi söylemiştiniz. Genel olrak baktirmistim. Söylediğiniz herşey cıktı..bugun size ulaşmak istedik ama çevrimdışı oldugunuz için konuşamadık...mail adresimi yolladim size cevap verirseniz sevinirim.
24-09-17 19:42:56
Bengu :
Cinar bey allah senden razi olsun seni tanidim dun yam degisti cok sagol cinar senin sayende yuvam kurtuldu geri birlesti sabrin sonunu selametine ciktim iyiki varsiniz
03-10-17 22:49:43
Meltem :
CINAR BEY SIZE COK TESEKKUR EDERIM SIZIN O BAKIM LARINIZ SAYESINDE COK SEYLER DEGISTI HAYATI MDA ALLAH RAZI OL SUN RUHANI VE DOGA USTU ARKADASLARINLA baktik larin cok ama cok dogru seyler cikti ve senin sayende herseyim yolunda rabbim yolunu acik etsin canim hep sendeyim
16-10-17 23:10:15
Yaban gulu :
Cinar beyin nezaman acik oldugunu bilen varmii nasil ulasabiliriz...
07-11-17 19:17:08
Belma :
Canım nerdesin
16-11-17 15:42:08
Burcu :
Cinar bey bugun istiare icin gorusecektik ama aktif olamadim yarin aksam 7 de arasam olur mu ?
16-11-17 19:23:14
gamze :
ne zaman cevrimici olursunuz bahsettiginiz şeyler gerçekleşti yaşadım sizinle konuşmam gerekiyor
23-11-17 12:08:56
gamze :
çınar bey yarın 10 gibi özel gorusme ile sizinle görüşmek istiyorum lütfen sistemde olun çıkmayın olumsuz şeyler oldu yardiminiza ihtiyacim var
24-11-17 00:02:32
gamze :
çınar beyle bir süredir görüşüyorum hayatımla ilgili olumlu yada olumsuz her konuda kendisine danisiyorum zor zamanlarda kendisi beni çok güzel yönlendirdi gercekten işini hakkıyla yapan çok iyi kalpli birisi öngörüleri defalarca kez gerçekleşti kendisine burdan teşekkür ediyorum beni çok doğru zamanlarda çok doğru bir şekilde yönlendirdiği ve olumsuz giden birçok şeyin yavaş yavaş olumluya doğru gitmesinde yardimci olduğu için
26-11-17 20:16:19
CINAR :
Sevgili arkadaslar cok tesekkurler ilginiz dusunceniz icin allahin izniyle bir nebze sizlere yardimci olabiliyorsam ne mutlu artik surekli cevrim ici olucam siz degerli arkadaslarimi yalniz birakmicam
29-11-17 03:59:17
gamze :
çınar bey özel görüşme ile sizinle görüşmek istiyorum yarın saat 10 dan sonra ne zaman sisteme girebilirseniz
09-12-17 16:02:21
Seyhan :
Çınar bey size fal baktirmak istiyorum limitim bitti ama off yaaa
10-12-17 02:08:51
Ilknur :
Birazda ucuz olsaniz
10-12-17 11:51:36
Cinar :
Sevgili NEBEHAT HANIM BEN KARARSIZLILIK VE NEDIYCEM DIYE FUSUNMEM SIZ BANA NASIL ENERJI ILE GELIYOSANAIZ BEN O ENERJIYLE YORUM YAPARIM VE BEN BU ZAMANA KADAR ASLA TARIH VE ZAMAN KAVRAMI VERMEDIM VEREMEM BEN KONUSMALARIM ESNASINDA BELIRTIYORUM BEN TAM TARIH VE ZAMAN GOREMIYORUM DIYE BASTA BELIRTIYORUM SIZLE OLAN GORUSMEMI HAYLTIRLIYORUM SIZ NASIL ENERJI VE DUSUNCEYLE GELIRSENIZ BEN ONA GORE ELEKTIRIK ALIRIM TESEKKURLER YORUMUNUZ ICIN BIR EKSIGIM I TELAFI EDIP DIKKATE ALICAGIM
16-12-17 14:48:53
Nebahat Seref :
Hicbirsey anlamadim amacim olumsuz elestirmek degil ama zaman kavrami dedigi tek kelime bu yok esya belirtiyo , tespit ediyor , biliyor denildi ya alakasi yok karsimda tak tak ilk konusmada sasairtana ben gercek yorumcu derim sezen hanim gibi AMACIM YERMEK UZMEK DEGIL AMA KENDINE GUVEN YORUMCU TELEFONUN UCUNDA KALA KALMAZ TEK KELIME SOYLEMEZ ZAMAN KAVRAMI DIYORUM ISRARLA SORUYORUM CEVAP BELIRSIZ KENDINE GUVENEN YORUMCULARA IHTIYACIMIZ VAR HAYATIMIZ ZOR SIGINACAK GEMI ARIYORUZ HEYECANLA GELIYORUZ AMA GEMI BATIYO HATAL KIRIKLIGI YASIYORUZ LUTFEN SITE YONETICISI EMPATIYE DAVET EDIYORUM. 4DK DAN BIR SAAT IKI SAAT FATURASI BIR YANA MADDI BOYUT ATLATILIR LAKIN TELEFONUN UCUNDA KARSIMDA AYY BEN NE DICEM DER GIBI DURULURSA ....TAKDIRI SIZE BIRAKIYORUM ÇINAR BEY BENI SASIRTTI .VAYY YORUMLARA BAK DEDIM KOSTUM TELEFONA AMA HAYAL KIRIKLIGI YASADIM AMA EMEGINE SAYGI DUYUYORUM.BIRAZ DAHA OZVERI LUTFEN TESSEKKURLERIMLE
15-12-17 16:49:21
Elvin :
Cınar bey ozel horusme Lıcaktım ama hafta sonu pazartesı alıcam aksam onlınesınız demı sızı sevıyorum donersenız sevıyorum
23-12-17 04:20:31
Gizem :
Çinar bey arama yapamıyorum sanırim bu numarayi nasil baktirabilirim su anda
23-12-17 05:41:41
Anonimm :
Çınar bey simdi konısuyoduk sizinle. cok afedersiniz iş görüsmesine gelmstim o arada sizi aradım. Benle gorusecek kisi gelince hemen arıycam diyim kapattım telefonu ama kotam dolmus simdide. Peki sizce malum sahıs ne zaman arar en son onu soruyordum
27-12-17 14:45:40
Kk :
İki gündür bekliyorum ne zaman online olacaksınız :(
25-12-17 14:39:42
Anonimm :
Cınar bey Full online olcam demistiniz bugün icin. Acil online olabilir misiniz lütfen lütfen.
28-12-17 14:02:00
Gulseren :
CINAR ALLAH NE MURADIN VARSA VERSIN BINI BIN ERSIN GONLUNUN GUZELLIKLERINI VERSIN RABBINMM SENLE KONUSTUK TAN SONRA SIYLEDIKLERIN BIR BIR KARSIMA CIKTI TAVSIYE VE YONLENDIRMELERINI DIKKATE ALIYORUM MUSAIT OLDUGUMDA TEKRAR ARYacagim gece yine cevrim ici olursun demi seni iyi ki tanimisim rabbim bol kazanclar versin o guzel gonlun hic uzulmesin ama senle ilk konusurken tyylerim diken diken oldu oan sanki yanimda gibi konusman cok etkiledi ve soyledimlerindede hakli cikti iyiki tanimisim ariycam gece
29-12-17 11:32:01
gamze :
çınar bey almasini beklediğim kitabı almamış alamadım kosturmacadan dedi mesajda bana
02-01-18 18:05:15
Kkkkk :
Selam cınar bey sız ve aslı hanım sayesınde gorusve hısslerınızle hayatım sekıllendı cınar bey senden allah razı olsun on numarasın allah bılıyor herdaım sendeyım aslı hanımla swnın emegıne yuragınıze saglık sen benı cok ama col sekıllendırdındın o dedıgınız yerde ıse dedıgınız o kotu enerjılerle yapılanı buldum ve yok ettım cok sukur topaflandım ve kayıp olan esyamı dedıgınız yerde buldum cok tsekkurler aldıgınız herbır kurıus helal olsun sıze
31-01-18 03:14:10
dg :
merhaba,bu gün sonuçlanmasını beklediğim şey olacak demiştiniz,maalesef olmadı çok üzgünüm
31-01-18 16:43:12
Merve :
Çınar bey bana niye yalan soylediginizi merak ediyorum sadece seni seviyor kafasi karisik kopamiyorsunuz bribirinzden gibi şeyler soylediniz bana ama adamin sevgilisi varmış beni dusundugu falan da yok demekki sevgilisi olduguna göre gerçekten umutlanmştm siz oyle diyince ama uzuldum. Bu fal işleri boş arkadaslar hepsi yalan. Boşuna para vermeyin bunlara.
13-02-18 22:07:16
CINAR :
MERHABALAR MERVE HANIM SİZLE BİR KERE KONUSTUK BEYFENDININ YANSTMIS OLDUGU RUH HALİNİ BAHSETTİM VELAKİN SİZ DUYMAK ISTEDIGINIZ GIBI ALGILAMOSINIZ BIZ BURFA KAC KİŞİYE YARDIMCI OLUYORUZ BEN SIZE DETAYLI BIR BAKIM UAPMAM HEREKLI TAM NET COZEMIYORUM DEDIM DIGER YORUMLARIMI OKUMISUNIZDUR DUYMAK ISYEDIKLERINIZ GIBI ALGILAMOSINIZ BENI ÖZURDILER VE OKUDUGUNUZ TAKDIRDE TEKRAR ILETISIME GECERSENIZ EMIN OLUN DETAYINI SIZE ARZ EDICEM YALNIS ANLASILMAK ISTEMEM ACIK YUREKLILIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM AMA FAL ISI BOS DEGIL VE BİZ HAKK ETTIGIMIZI EMEGIMIZIN KARSILIGI NI ALIYORUZ BENIM EKSIGIM ICIN OZURDILERIM AMA SON CUMLELERINIZ DIGER ARKADASLARIMI DA KAPSADIGI ICIN SOYLUYORUM EGERKI ILESIME GECERSENIZ SEVINIR VE EKSIGIMI TAMAM LAMAK ICIN ELIMDEN GELENI YAPICAHIMA EMIN OLABILIRSINIz ben 10 ay sonra ayrı olan bır danısanımın yuva kurmasına yardımcı oldum ve daha bır cok sey tekrar ozur dılerım ve ozel bakımınız hazır iletisime gecmenızı bklıcem
20-02-18 02:43:04
furkan :
Çınar bey lütfen bana ulaşın sizinle konuşmak gerek nolur beni kırmayım halimden en iyi siz anladınız ?
02-03-18 01:11:04
Cilem :
Size nasil ulasabilirim ben almanyadayim
03-03-18 19:43:02
Cınar :
Furkancım benım ulasabılme sansım cok zor benım için müşteri hizmetlerinden özel görüşme ile ulasabılırsın kusura bakma canım ınan elımde olsa yardımcı olmak ısterım
09-03-18 05:41:57
Cınar :
Çilem hanım gun içerisinde ve gece cevrim içiyim cevrim içi degilsem bnm için müsteri hizmetlerinden özel görüşme ile ulaşabılırsınız
09-03-18 05:43:34
Yıldız :
Rabbım o gulusunuzu eksik etmesin duaların ozel ve ruhanı bakımların sayeaınde allah razı olsun mahkeme olayım ve butun sorunlarım hall oldu mutlaka arayın derım cok ama cok candan bır ınsan ne soylesıysen gercek oldu ruhanı bakımın dan o kadar etkılendınkım tuylerım halen tıken tıken sankı bırebır yanımdasında ısyerındwkı aanlattıgın kız bırebır 100 de 100 dogru cıktım canım ıyıkı senı tanımısıım yıllardır yasam kovuma bosa para harcamısım senı tanıdıgım için çok muyluyum boyle bir sitede senın gıbı bır ınsan bulmayı ummuyordum bırcok kişiyşe gorustum sen bı baskasın allahım yolunu daım ettsın siddetle tavsıye ederım arkadaslar pişman olmayavaksınız..
16-03-18 01:17:39
Ecmel :
ÇINARCIMMM BENÎM CANIMMMM ÍYÍKÍ VARSIN HER ZAMAN YANIMDA HER ZAMAN ARKAMDA OLDUGUNU BÍLÍYORUM SENÍN SEVGÍN ÓZVERÍN VE GÕSTERDÌGÌN YOLLAR BENÍ AYDINLATMALARIN VERDÍGIN HUZUR GUVENNN.......... SENÍ COK SEVIYORUM ..... ÌYÌ KÌ YANIMDASINN TEŞEKKÚR EDERÍM
08-04-18 23:58:40
:
HERSEY SENIN DE GONLÜNCE OLSUNN ÇINAR TESEKKUR EDERÍM
09-04-18 00:01:03
seher :
Herkeze tavsiye ediyorum.Yaklasik iki yildir konusuyorum.Superrr
28-06-18 12:48:14
.. :
ne zaman çevrimiçi oluyorsunuz acaba
03-05-18 22:56:07
Sedef :
Mükemmel bir bakım harika yaklaşımı on görüşü herşeyi net net söyledi hep gelicem iyiki tanıdım seni Allah razı olsun
09-05-18 14:06:20
Gamze :
Çınar bey saat kac araliginda sistemde oluyorsunuz sizinle gorusmek istiyorum
21-05-18 09:35:15
Ercan Adlı :
hızlı hızlı bıdı bıdı konuşuyor dediklerinden bir şey anlaşılmıyor. dedikleri de çıkmadı. benimle lakası olmayan şeyler
27-05-18 23:54:36
Nazli :
Cinar bey benim için istihareye yatacaktınız bu akşam konuşacaktık bekledim gelmediniz
10-06-18 23:26:14
Nazli :
Cinar bey benim için istiane yatmıştınız olumlu şeyler görmüştünüz. duallatinizi eksik etmeyiniz Hala beklemekteyim. Benim için bil bol dua ediniz
13-06-18 13:26:39
Berry :
Iyi günler çınar bey sizin ile özel olarak görüşmek istiyorum ben viyana da yaşıyorum sizin yardımınıza çok ihtiyacım var tarot fali baktirmak istiyorum ama tek bir sorun var özlem hanim artik yurt dışındakilere açılım yapmadiğinizi söyledi ama gerçekten çok zor durumdayim bana yardimci olabilir misiniz .. teşekkürler!
23-06-18 14:35:07
Bahar :
Cinarimmmm Sen bitanesin yillardir araliklarla seni ariyorum ve hepmi nokta atisi aksam görüntülü aradi😱 seni cokkkkk seviyorum
28-06-18 02:20:14
seher :
Cinar Bey gonul rahatligiyla coook iyi bir bakimci ayni zamanda iyi bir yorumcu. Tarafsiz bira bakis acisiyla iyi niyetiyle sonsuz sabri icin coook tesekkurler. Olanlari ve olacaklari bana soyleyerek benim psikolojiminde duzelmesini sagladi.Isini etkin bir sekilde yapiyor.Sonsuz tesekkurler.💚💛💜
29-06-18 18:52:39
Kübra :
Cinar bugun sana soru sormam lazim online olursun ins.
10-07-18 12:29:53
Nazli :
Hiç bir dediginiz çıkmadı kusura bakma ..istirhane yatacam dediniz onun için ayrı arama yaptım. 3 defa görüştüm sizinle .olumsuz birşey göremiyorum diyip diyip durdunuz 3 aramaya 250.tl param gitti.helal etmiyorum
13-07-18 01:07:35
Ayse :
Harikaydı. Çok kısa konuşabildik ancak tam nokta söylemlerle yorumlarınız. Çevrimiçi olmanızı bekliyorum mutlaka yeniden arayacağım. çok tesekkurler
11-08-18 09:20:24
Yorumunuz
 
 
 
 
 


© Bu web sayfasının ve kullanılan sistemin tüm hakları saklıdır.