Aşk, Para, Sağlık?
Cevabı burada!

0888 228 77 00

4 TL/dk. 18 yaş üstü


 
 
 
0888 228 77 00
4 TL/dk. 18 yaş üstü

ŞU AN ÇEVRİMDIŞI
 
 

Zeynep

Yorumlar

banu :
ben söylemeden herşeyi anlatan , gelecekle ilgili müthiş öngörüye sahip şaşırtan bi yorumcu. Tavsiye ederim...
16-04-18 16:11:28
Esma :
Saat kacta cevrimici oluyorsunuz
16-04-18 23:21:23
murat :
bendede tam tersi Ben Ben solemeden birseyler anlaticak saniorum tam tersi sordukca soruo tek bir kisiye odaklan diorum nesine dio bilgi istiorum diorum neden ayrildiniz dio😂😂siradan bir falci ne karsimdaki ile ilgili bir cevap alabildim duzgunce dusunce okuorum diorsunuz hic alakasiz sezen hanimi cok aricaz takir takir bilgi veriodu isim veriodu ve yuzde yuz gercek bir suru tehlikeden kurtarmisti beni yasamistim dediklerimi yeni gelen falcilar gidenleri arattti malesef oncede n konustuktan sonra para hesabi yapmazdim simdi eyvah para,bosa gitti diorum konustuktan sonra karsimdaki isim yer bilgisi veremiosa bos 😂😂konustugum esma,sezen hanim vardi onlarda gitti onlarin yerini dolduracak biri gelmedi yenilerden hepsini konustum
17-04-18 03:04:40
Tuba :
Ben haksızlık yapmayın derim Zeynep hanıma. Ben az önce konuştum kendisi ile. Tarih aldım yer bilgisi aldım bence mükemmel. Ama fal enerji olayı elbette benimle enerjisi tuttu demekki 😁 ben çok memnun kaldım herkese denemeli.
17-04-18 10:19:33
Seçkin :
Merhaba Arkadaşlar, Bende haksızlık etmeyin derim yer tarih isim danışmanlık her konuda destek oldu bana bencede mükemmel arkadaşlar herkes arasın derim. Enerjimiz çok iyi tuttu teşekkürler zeynep hanım harikasınız...🤗 iyiki sizleri tanıdım iyi ki burda çalışmaya başladınız... Destekleriniz için çok teşekkürler.
17-04-18 15:11:47
murat :
fal enerji isi degil Beceri okuma gorme isi zaten burdaki herkesle konusmus biri olarak iyi olana iyi diorum Ben memnun kalmadim burda ki konustugum bir cok falci Ben daha konusmadan 4 5 isim takir takir sayiodu 2 dakikada o yuzden memnun kalmadim bu arada online falcilar tsk ediorum cunki bir cok site kotu yorumlari yayinlamiolar siz yayinliorsunuz durustce calistiginiz icin tsk ediorum bu yuzden devamli bu sitedeyim saygilar
17-04-18 22:16:27
www.onlinefalcilar.com :
Merhaba Murat Bey, Elbette ki tüm yorumları yayınlıyoruz fakat her zaman söylediğimiz gibi, fala inanma falsız da kalma felsefesi ile eğlence ve motivasyon amaçlı bir siteyiz biz. Geleceği kimse bilemez. Yalnızca altıncı his ve öngörü ile yorumlar yapabilir yorumcu arkadaşlarım ve bir emek veriyorlar bu nedenle, eleştirilerinizi yaparken bu emeği göz ardı etmemenizi rica ediyoruz. Sevgiyle ve aşkla kalın 💕
18-04-18 11:57:37
Eda :
Zeynep Hanım bana ayın 10.günü dedi söylediği gün beklediğim haberi aldım.lafları uzatmadan net ve kesin analizler yapıyor.çevrimiçi olmasını bekliyorum.yine arayacağım
17-06-18 12:36:10
Ayşegül :
Zeynep hanimla bugun konustum sesini tanir gibi oldum falcı ara daki yesim hanimdi sanki sesi ayrica hic bir sey bilmiyor salliyor esimin hayatinda baska kadinlar varmi diye sordum yok dedi halbuki var kimsenin aramasini tavsiye etmem memnun kalmadim herkeze tavsiyem Suud bey ve Toprak bey ikiside mükkemmel
16-07-18 21:53:41
Yorumunuz
 
 
 
 
 


© Bu web sayfasının ve kullanılan sistemin tüm hakları saklıdır.