Aşk, Para, Sağlık?
Cevabı burada!

0888 228 77 00

4 TL/dk. 18 yaş üstü


 
 
 
0888 228 77 00
4 TL/dk. 18 yaş üstü

 
 

Önder

Yorumlar

Feyza :
Benim doğum haritamı ve erkek arkadaşımınkini çapraz sorgulattim geçmişimızı mükemmel bildi ve geleceğimızle ilgili ön görúsü neticesinde dediği zamanda erkek arkadaşım beni aradı 😀 şok oldum mükemmel Babacan tavsiyeleri var harika bir danışman çok tsk ediyorum 💕
06-06-18 22:01:04
Güler :
Erkek arkadaşımın karakter analizini çok güzel yaptı, Tamamen gerçekçi yorumlar yapıyor karakter analizlerinden ve uyum haritasından çıkarttığı sonuçlara hayran kaldım 😊 Teşekkürler sevgili Önder hocam süpersiniz 👍
09-06-18 23:13:29
selma :
önder bey olgun bir bey zamanızı boşa harcamadan doğrularıyla yanlışlarıyla söyleyen ne zaman nasıl bir yol izlemeniz konusunda tutarlı bilgiler veriyor .ciddi ciddi sorunlarınızın çözümünü konuşacağınız birisi.saygı duyulacak danışman.teşekkür ederim sitede kalmasını temenni ederim.
09-06-18 23:36:19
**** :
Gerçekten dürüst ve başarılı yalanla işi olmayan biri önder bey bilimsel verilere inanlar için güzel bir alternafit
19-06-18 21:55:47
Zuhalllll :
Önder bey yorumunuzla yönlendirmenizle size soracak birşey bırakmadınız harikasınız çok teşekkür ederim ....
01-07-18 22:42:19
Zuhal :
Berbat ötesi
04-07-18 21:56:02
ŞuHeda :
Bana sorunlu giden ilişkimdeki kişiden için bu ilişkiden sana Hayır gelmez bitecek dediğinde üzülmüş ve Önder hocaya kızmıştim, 13 temmuzda gidenin yerine güzel bir ilişki gelecek demişti, hersey doğru çıktı, şimdi çok mutluyum. Teşekkürler Önder hocam 😊
18-07-18 13:17:44
ÖZLEM :
Önder Bey’i aradım 1 saat sonra aramamı söyledi.O anlatmaya başladı ben kendi hakkımda bilmediğim farkında olmadığım birçok şeyi öğrendim.Aslında devam edecekti ama sürem dolduğu için yarım kaldı.Tekrar arayacağım mutlaka onunla konuşmak terapi gibi geldi bana.Bu kadar muazzam ve ayrıntılı bir anlatımdan asla mahrum kalmak istemem.Bilgilerine ve onun ışığına ihtiyacım var.Çok Teşekkür ediyorum Önder Bey’e...
25-07-18 23:09:28
Sila :
Bir tek bana verdiği tarih mi tutmadı. :(
01-08-18 09:00:09
naziker :
abi merhaba abi benim konusma dakikam doldu sizi ariyamiyorum
02-08-18 11:55:15
Ayşegül :
Önder bey söylediginiz hiç bir şey gerçekleşmedi
25-08-18 10:13:04
Yorumunuz
 
 
 
 
 


© Bu web sayfasının ve kullanılan sistemin tüm hakları saklıdır.