Aşk, Para, Sağlık?
Cevabı burada!

0888 228 77 00

4 TL/dk. 18 yaş üstü


 
 
 
0888 228 77 00
4 TL/dk. 18 yaş üstü

ŞU AN ÇEVRİMDIŞI
 
 

Aref

Yorumlar

gamze :
aref bey çok doğru yorumlar yapıyor ben kendisiyle yaptigim gorusmeden memnun kaldım aramak isteyenler gönül rahatlığıyla arayabilir
06-06-18 17:10:26
Gülsah :
Karsilamasi konusmasi konuyu uzatmadan kendiliginden soylemesi superdi cok saolun
06-06-18 17:38:35
Deniz :
Aref bey gerçekten doğru ve İsabetli yorum yaptı hiç alakasız bir konu yorumu yapmadı yorumu net ve açıklayıcı.Basta soru dahi sormadan yorumunu yaptı çok iyiydi.Enerjisi 👍 süper.Zaman kaybı değil arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim.🙏
10-06-18 16:26:24
Ayfer :
Denemeye değer bir yorumcu daha kazanmış site .Beyfendiliği sesine yansıyan kibar ilgili yorumcu ben cok begendim laf kalabaligindan uzak muazzam yorumdu.Dikkatle dinleyip net cevaplar verdi sorularima fal bu çikarmi bilmem ama sesi iyi geldi yuregine saglik kardeşim hosgeldin
10-06-18 19:42:29
Pınar E :
Çok guzel ve detaylı anlatıyor çok başarılı buldum
11-06-18 11:05:50
Ayfer :
Sana kac yorum yazdim ama cikmadi ekrana belki bu cikar efendi laf kalabaligindan uzak dogru yorum istiyen ben olsam denerdim.ben falin enerji isi olduna inanmiyorum emek veren var aref gibi hisseden birde sirf para icin sallayan .tesekkurler aref.
12-06-18 08:51:02
Eda :
Çok memnun kaldım.öngörüleri çok iyi.kesinlikle tavsiye ederim.
16-06-18 19:59:02
Nnnntn :
Walla ben derim ki kimseyle vakit kaybetmeyin çok kişi denedim olmadı direk Aref beyle görüşün ama her sorununuzu çok açık bir şekilde anlatın beni hiç oyalamadi lafı dolandirmadi üzülürüm diye bana yalan söylemedi konuşurken bunu zaten hissediyor insan umudumu kestiğim bir konuda kendisi sayesinde yeniden içime bir huzur doldu çok teşekkür ederim iyi ki gelmişsin iz Aref bey KESİNLİKLE ARAYİN eminim memnun kalacaksınız sesinde huzur var Aref 😘😘😘😘
18-06-18 19:14:27
Esra :
Tek kelimeyle süperdi (: gelecekte kötü birşey bile çıksa bu ses tonuna hiç birseye üzülmem
18-06-18 21:01:39
Ayfer :
Bu fal işi enerji işi değil kimi bu isten anliyo kimi anlamio sitede aref gibi süperide var ben baksam daha iyi bakard8m dedirtenide agzina saglik telefon kapandi ulasilmadi tesekkurler
01-07-18 14:43:46
Seda :
Öyle güzel bir bakim yaptı ki Aref Bey, ağlayarak dinledim inanın. Müthiş bir durugörüsü var hatta ona o kişinin ağzından bana konuşuyorsunuz dedim, öyle ki... Ona ilk gelişimdi ama son olmayacak bu. Çünkü mükemmel nokta atışları yaptı. Bundan sonra her konuda ona danışacağım. Dedikleri de çıkarsa mutluluktan ölürüm galiba... Herkese öneriyorum...
22-06-18 19:19:43
Özlem :
Aref bey den çok memnun kaldım. Herşeyi açık net söylemesi ve direkt sorunları görmesi çok güzel. Lafı uzatmadan direkt sizi anlatıyor. Tavsiye ederim.
23-06-18 18:53:06
:
Süper herkesin aramasını tavsiye ederim hic tereddüt etmedem
03-07-18 20:29:13
Nurten :
Canım arefim ya her aradığımda tak diye biliyor herşeyi ve ben her aradığımda içim rahat kapatıyorum telefonu daha doğrusu kapanıyor telefon okadar çok soru soruyorum ki hiç bıkmadan sabırla cevap veriyor ve gerçekten biliyor inanılmaz bir öngörü sahibi ben ce birde ses tonunda huzur var arayınca farkı göreceksiniz iyiki varsın Aref 😘😘😘😘😘😘✌✌✌✌✌
03-07-18 20:33:56
Nur :
Öngörüleri cok guzel net acık bir ifade ile size cevaplar veriyor iyi bir yorumcu. Öngörüleri umarım çıkar ve tekrar görüşürüz. Muhteşem adam.
03-07-18 20:55:47
🍀 :
Ben ilk defa detay vermeden baktirdim. Herseyi bildi gordu hissetti. Mukemmel bir yorumcu.
06-07-18 18:02:14
Elif :
Aref gercekten cok begendim bakimina dostane sohpetine cok tesekkur ederim
11-07-18 13:51:23
Elif :
Cok iyiydi yorumlari da bakimida yaklasimi da hersey icin tsk ederim
11-07-18 16:08:03
Nurten :
Aref lütfen sisteme girdiğin saatleri yazarmisin
16-07-18 21:45:33
Nurten :
Aref gel artık lütfen
25-07-18 12:05:27
Büşra :
Söylediğiniz şeylerin hiç birisi olmadi yine de teşekkür ederim
28-07-18 22:29:55
Ayşegül :
Aref beyle ikinci konusmam ne zaman onunla konuşsam huzur buluyorum herseyi görüyor ve biliyor hersey icin cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
09-08-18 02:36:31
Yorumunuz
 
 
 
 
 


© Bu web sayfasının ve kullanılan sistemin tüm hakları saklıdır.